Laatste tips voor de wandeling!

Golazo
Golazo

1. Afhalen deelnemersbadge
Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 18 juni je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone in het Zuidpark (Waalsekaai 54, 2000 Antwerpen). Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

2. Start in waves
Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.

3. Openingsuren locaties
Neem zondag je tijd om Antwerpen te ontdekken. Hou wel rekening met de openingsuren van alle locaties, die zijn aangepast aan de eerste en laatste startwave. Je vindt ze op de achterkant van je badge of de website.

4. Mobiliteitsinfo
Weet jij al hoe je naar de start zal komen? Het liefst zien we jullie natuurlijk met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet komen. Bekijk hier de uitgebreide mobiliteitsinfo.

5. Smeren en hydrateren
Ook de zon is aanwezig dit weekend! Bescherm jezelf, draag een pet of hoed en neem voldoende water mee. Wij zorgen alvast voor extra zonnecrème aan de start. Op onderstaande punten kan je je drinkbus of beker bijvullen:

• Start/finish in het Zuidpark
• Sint-Lievenscollege (2,6 km)
• Grand Café Horta (4,6 km)
• Hendrik Conscienceplein (6,7 km)

… 11 km in de benen? Aan de finish zorgen we voor extra verkoeling. 🤫

6. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?
Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Antwerpen vind je in de FAQ!

7. Hou je aan de verkeersregels
Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.

8. Locaties
Stadsschouwburg Antwerpen, de Handelsbeurs, Play Zuid… We verrassen jullie zondag met maar liefst 14 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.

9. Jouw portie Arla Skyr
Onderweg, in het Sint-Lievenscollege, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet.: klinkt niet slecht toch?

10. Deelnamepakket
Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:

• Een Elixir d’Anvers in Grand Café Horta
• Een lekker Antwerps Handje

Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Antwerpen magneet.

11. Herbruikbare bekers
Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de CM Urban Walk Antwerpen. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (in het Zuidpark) een handige opvouwbare beker voor maar €3.

12. Hoe meer zielen…
Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. zaterdagavond 17 juni (23u59).

13. Have fun!
Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.

Deel dit bericht