Onze laatste tips & tricks!

Fotospecial-015
Nu zondag, 19 juni, is het zo ver: de CM Urban Walk Antwerpen! Een prachtige route van 11 km door de stad met bijzondere gebouwen en verborgen plekjes.
 
Deze 11 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!
 1. Afhalen deelnemersbadge
Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 19 juni je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone in het Stadspark (Rubenslei, 2000 Antwerpen). Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk.
 1. Start in waves
Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.
 1. Mobiliteitsinfo
Weet jij al hoe je op zondag 19 juni naar de start zal komen? Het liefst zien we jullie natuurlijk met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet komen. Bekijk hier de uitgebreide mobiliteitsinfo.
 1. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?
Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Antwerpen vind je in de FAQ!
 1. Hou je aan de verkeersregels
Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.
 1. Locaties
Het stadhuis, ZNA Cadix, Universiteit Antwerpen,… We verrassen jullie zondag met maar liefst 14 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.
 1. Jouw portie Arla Skyr
Onderweg, op de Napoleonkaai, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet.: klinkt niet slecht toch?
 1. Deelnamepakket
Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:
 • Een Elixir d’Anvers kruidenlikeurtje
 • Een lekker Antwerps Handje
Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Antwerpen magneet.
 1. Food & drinks
Even op adem komen na jouw parcours? Aan de start- en finishlocatie kan je voor of na je wandeling rustig genieten van een hapje of een drankje.
 1. Herbruikbare bekers
Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de CM Urban Walk Antwerpen. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (in het Stadspark) een handige opvouwbare beker voor maar €3.
 1. Have fun!
Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.
 
We zien je graag aan de start!

Deel dit bericht