CM Urban Walk Antwerpen

De CM Urban Walk Antwerpen is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van 11 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende Antwerpse locaties kom je op zondag 18 juni ook op verborgen plekjes.

Starten en finishen doen we in het Zuidpark (Waalsekaai 54). Je wandelt o.a. door de Handelsbeurs, Play Zuid en de Oudaan. Overige  locaties (en de startlocatie) worden één voor één vrijgegeven in de loop van april en mei. Alles wat Antwerpen bijzonder maakt ontdek je op zondag 18 juni!

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is dit het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de CM Urban Walk Brussel, kan je op het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts €20 ipv €35 voor je lidmaatschap (tot eind december 2023), én bovendien kan je een volgende keer meedoen aan één van onze walks aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je volgende inschrijving (CM Urban Walk of AG Belgian Coast Walk)
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine